Kære kunde. Vi holder stadig åbent - og sender din kaffe direkte til hoveddøren 📦

Plantebaserede kaffekapsler

Vores kaffekapsler er bionedrydelige. Kapslerne er produceret på bionedbrydelig plastik fra sukkerrør og sukkerroer og garanteret GMO-fri. De er et miljørigtig alternativ, da der ikke er brugt fossile brændstoffer.

Vi anbefaler, at vores kapsler sorteres til småt brændbart sammen med andet husholdningsaffald. På den måde indgår de i fjernvarmeforsyningen som en grøn energikilde, da der ikke er brugt fossile brændstoffer ved produktionen.

Kapslerne er kompostbare under de rette forudsætninger, ved en konstant høj varme. Det er dog kun få kommuner i Danmark, der leverer organisk affald til anlæg, som kan omdanne bionedbrydelig plast til kompost. Men sammenlignet med andre kaffekapsler er vores langt at foretrække, da forbrændingen ikke forringer miljøjet og tæller positivt i det samlede energiregnskab. Her er plastik og aluminiumskapsler langt mere skadeligt for miljøet.

*De kommuner, som leverer bioaffald til industriel kompostering er : Holbæk, Kalundborg, Odsherred samt Frederiksbergs haveboliger og Københavns kommunale institutioner.

De fleste af de kapsler som er på markedet er pakket i aluminium eller plastik, som giver et kæmpe miljømæssigt problem, både når de skal udvindes og bortskaffes. Her er kapsler af plantefibre som vores et miljørigtigt alternativ.

I den perfekte verden er der ingen tvivl om at det ville være bedst, hvis vores kaffekapsler var 100% nedbrydelige og kunne kompostere i stedet for at blive sendt til forbrænding. Men på nuværende tidspunkt er det ikke muligt, da kaffe simpelthen mister for meget smag i disse type kapsler.

Vi vil gerne være frontløbere indenfor miljøet og arbejder hele på at udvikle vores kaffekapsler, så vi forhåbentlig med tiden kan tilbyde en kapsel som er 100% nedbrydelig og stadig bibeholder den gode smag. Men indtil da, så er vores kapsler et miljøvenligt alternativ på det danske marked.

Vi byder velkommen til,
fremtidens emballage

  1. Vores emballage er 100% bionedbrydelig. Det betyder, at du kan smide pappet direkte i kompostbunken, hvor det helt naturligt omdannes til næringsstoffer i naturens eget kredsløb.
  2. Den bionedbrydelige emballage “Cradle to Cradle”-mærkning, er den første miljøcertificering for fødevareemballage. Den sikrer, at emballagen ikke forurener og tærer på jordens ressourcer, men indgår i naturens eget kredsløb. Det betyder, at vores yderemballage ikke giver affald, og at den ikke er giftig for mennesker og miljø.
  3. Alle æskens komponenter, såsom FSC papir, trykfarve, lak, lim og hjælpematerialer er Cradle to Cradle certificerede og dermed 100 % biologisk nedbrydelige og fødevaregodkendte.

En fantastisk smagsoplevelse

Prøv vores 8 forskellige smagsvarianter. Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Kom igang

0 kr.

Gratis prøvepakke
20 kapsler. Fragt (29kr.)
  • Gratis prøvepakke
  • Betal kun for fragten (29 kr.)
  • 20 Nespresso® kompatible kaffekapsler
  • Lynhurtig levering
  • Ingen skjulte omkostninger
Kurv
Ingen produkter i kurven