100% nedbrydeligt ydreemballage
Bionedbrydelige kapsler
GMO fri
FSC papir
Ingen tilsætningsstoffer
Sukkerfri

Plantebaserede kaffekapsler

Vores kaffekapsler er bionedbrydelige. Kapslerne er produceret på bionedbrydelig plastik fra sukkerrør og sukkerroer og garanteret GMO-fri. De er et miljørigtig alternativ, da der ikke er brugt fossile brændstoffer.

Vi anbefaler, at vores kapsler sorteres til småt brændbart sammen med andet husholdningsaffald. På den måde indgår de i fjernvarmeforsyningen som en grøn energikilde, da der ikke er brugt fossile brændstoffer ved produktionen.

Kapslerne er kompostbare under de rette forudsætninger, ved en konstant høj varme. Det er dog kun få kommuner i Danmark, der leverer organisk affald til anlæg, som kan omdanne bionedbrydelig plast til kompost. Men sammenlignet med andre kaffekapsler er vores langt at foretrække, da forbrændingen ikke forringer miljøet og tæller positivt i det samlede energiregnskab. Her er plastik og aluminiumskapsler langt mere skadeligt for miljøet.

De fleste af de kapsler som er på markedet er pakket i aluminium eller plastik, som giver et kæmpe miljømæssigt problem, både når de skal udvindes og bortskaffes. Her er kapsler af plantefibre som vores et miljørigtigt alternativ.

Fremtidens emballage

Vores emballage er 100% bionedbrydelig. Det betyder, at du kan smide pappet direkte i kompostbunken, hvor det helt naturligt omdannes til næringsstoffer i naturens eget kredsløb.

Cradle to Cradle

Den bionedbrydelige emballage “Cradle to Cradle”-mærkning, er den første miljøcertificering for fødevareemballage. Den sikrer, at emballagen ikke forurener og tærer på jordens ressourcer, men indgår i naturens eget kredsløb. Det betyder, at vores yderemballage ikke giver affald, og at den ikke er giftig for mennesker og miljø.

FSC papir

Alle æskens komponenter, såsom FSC papir, trykfarve, lak, lim og hjælpematerialer er Cradle to Cradle certificerede og dermed 100 % biologisk nedbrydelige og fødevaregodkendte.

Kurv
Du har endnu ikke tilføjet noget kaffe til din kurv