Kære kunde. Vi holder stadig åbent - og sender din kaffe direkte til hoveddøren 📦

Lungo Intensitet 5

En Lungo som stammer fra nogle af de bedste kaffeplantager i Sydamerika og Asien. Den rige og fyldige smag kombineret med frugtbare noter, gør denne kop kaffe til en favorit hos de fleste.

Gratis prøvepakke

Lungo Intensitet 7

Denne Lungo er meget intens og fyldig i sin smag. Intensiteten er 7 og er derfor en anelse kraftigere end vores anden Lungo. Kaffen er fuld af karakter, smag og styrke.

Gratis prøvepakke

Decaf Lungo Intensitet 4

Denne koffenfrie Lungo består af en kompleks blanding fra Latinamerika. Du får altså her en økologisk, fyldig og kompleks kop kaffe, som har en snert af blomsteraftige noter. En kaffe du kan nyde alle tider på døgnet, uden at koffeinen sætter en stopper for din nattesøvn.

Gratis prøvepakke

Espresso Intensitet 7

Kombinationen af Arabica bønner og et strejf af Robusta fra Sydamerika og Asien sætter virkelig gang i smagsoplevelsen på denne espresso. En stærk karakter, som samtidig har en fantastisk fyldighed.

Gratis prøvepakke

Espresso Intensitet 8

Denne espresso består af Arabica bønner fra Latinamerika og fra Afrika i området Sidamo, som er verdenskendt for deres kaffeproduktion. Det er en forholdsvis stærk kaffe, og de nøje udvalgte bønner giver den syrlighed og en fyldighed, som udmønter sig i en velafbalanceret espresso.

Gratis prøvepakke

Ristretto Intensitet 10

Når Arabica bønner fra Brasilien og Peru, og Robusta fra Vietnam går hånd i hånd, så bliver der virkelig skabt en intens og ekstraordinær smag. Her får du en bitterhed og noter af krydderi, der afbalanceres af en tæt og cremet tekstur.

Gratis prøvepakke

Vanilje Lungo Intensitet 4

Hvis du godt kan lide et lille twist til din kaffe, så får du her en lækker og intens smag af karamel og vanilje, som er kombineret af de bedste arabicas med karamelliserede noter med eksotiske farver. Denne kapsel er også perfekt, til en lækker iskaffe eller en varm caffe latte.

Gratis prøvepakke

Hasselnød Lungo Intensitet 5

En kulmination af smag fra hasselnød og chokolade, får den bedste smag frem i din mund. En rund og cremet smag, hvor duften af hasselnød spreder sig i rummet, når du trykker på knappen. 100% Arabica.

Gratis prøvepakke
Kurv
Ingen produkter i kurven